Liberty Side Chair

Liberty Side столицата од дизајнерот Ниелс Дифриент е направена од истата мрежа за наслон на грбот која се прилагодува на формата на телото како и Liberty Task столицата, што овозможува индивидуална ергономска поддршка за секој корисник, додека истовремено плени со својот минималистички шарм. Лесните, рециклирачките и долготрајните компоненти ја прават оваа столица еко-пријателска и стилски убава.

• Подвижниот наслон за грб нуди нежно наслонување и го следи движењето во текот на денот.

• Минималистичкиот дизајн е создаден за да се комбинира со Liberty Task столицата и претставува одличен додаток на било која канцеларија или современа работна просторија.

• Сертификатот „Net Positive“ значи дека секоја Liberty Side столица има позитивно влијание врз животната средина.

Повеќе информации на следниот линк .