Kay4

Колекција на канцелариски бироа што се карактеризира со едноставни, но важни одлики.

Различниот елемент е структурата, современа и минималистичка, со коцкасти ногарки и вдлабната површина споена со надворешната рамка. Стилски детал што дава уште поголема елеганција и отменост на самото биро. Естетска чистота и формална редукција.

Линеарниот облик на оваа палета е забележлив преку нејзините материјали: контрастот помеѓу едноставната структура и карактерот и одликите на површината од дрво или стакло.

Финиш на работните површини со пријатни и топли дрва или модерни стакла.

Повеќе информации на следниот линк.