Joyce

Флексибилна работна столица со силен карактер која ги става потребите и преференциите на корисниците на прво место. Нуди бројни опции за да создаде посебни комбинации од верзии со наслони за грб, тапацир и дизајни во боја. Со својата извонредна разновидност, JOYCE создава простор за оптимален перформанс – исто така додава елемент на забава додека ја одбирате вашата комбинација од соништата.

Повеќе информации на следниот линк.

Зошто новата палета на канцелариски столици е толку посебна.

Искусете го најдоброто од JOYCE

Од класичен тапациран дизајн до современи верзии создадени од вплетена ткаенина токму низ контурите на новиот FlexGrid вметнат во наслонот за грб – JOYCE ги истакнува сите важни опции на прилагодување и се истакнува со своите паметни карактеристики. Современите работни простори се исто така подвижни, прилагодливи и модуларни. JOYCE е едноставна кацелариска столица која ги исполнува овие потреби и се адаптира на ергономските барања на работните места благодарение на едноставното работење.

Работна канцелариска столица JOYCE

На прв поглед

Работна канцелариска столица JOYCE

На прв поглед

Господарот на трансформациите знае како да импресионира со сестраност. Без разлика дали работите во средини со океански простор, или индивидуална канцеларија, кога концентрацијата и работните процеси имаат потреба од поддршка, JOYCE целосно се фокусира на индивидуата.