Invitation

Престижна, висококвалитетна, посебна: одличен избор за да оставите прв добар впечаток, Sedus Invitation. На пример, во менаџерските канцеларии, или во салите за состаноци во кои пречекувате гости и бизнис партнери. Дизајнот и материјалите се од особено висок квалитет во кој воопшто не треба да се сомневате: тука, темите за разговор за време на конференциите не се единственото нешто на агендата, туку има и чувство на стилска самодоверба.

Дизајн: Mathias Seiler (Sedus тим за дизајн)

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и пробувањето на различни опции.
Конфигурирај го твојот производ.

Поголема елегантност со ефикасност е речиси невозможна

Bench системот на Sedus Invitation комуницира со вокабулар на чист и јасен дизајн. Од една страна, тој е пријатно повлечен, но од друга страна, неговите извонредни материјали веднаш создаваат впечаток на висок квалитет. Ништо не го попречува продуктивното работење, ништо не го одвлекува вниманието од взаемна комуникација. А сепак, Invitation плени со елегантни детали како основите во форма на буквата „А“ од страните, што се создадени од точно, дефинирани, мазни и текстурирани метални делови и покажуваат како стабилноста не ја отфрла леснината.

Инстантно ги привлекува погледите на посетителите

Колку посебни се Invitation масите за конференции е покажано преку еден многу атрактивен пример: кружната маса со својата елегантна фасада во форма на ѕвезда. Кога и да се собираат луѓето заедно, поттикнува комуникација и дијалог на особено пријатен начин. Факт е дека кружната маса за состаноци се истакнува, сепак, дури и кога не се користи, е очигледна на прв поглед – по сѐ, навистина примамува погледи.

Детали