Invitation

Работењето во тим ни доаѓа природно и е најефикасниот начин за да се постигнат целите. Идејата ја следи идејата, деловите од сложувалката се поврзуваат за да се формира големата слика. Токму тоа се случува и со Sedus Invitation системот, што не претставува ништо друго освен покана за креативно разменување идеи. Благодарение на модуларната структура, секој вработен си има своја посебна работна површина, но сепак сѐ уште претставува составен дел од тимот. Внимателно работење, како и добра комуникација и продуктивно разменување идеи Ви овозможува токму Sedus Invitation.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.