Identity

Претседателската колекција се истакнува со својот сјаен, гладок и остар дизајн, и со непогрешливи стилски карактеристики: профилот под агол од 45°, класичните страни со место за складирање, одличен финиш од дрво и лак, контраст помеѓу дебелината на работните маси и тенката рамка на мебелот.

Овие бироа се создадени од топли тонови на орев и венге дрво; додека складишните простори, полиците и панелите за поголема приватност исто така се создадени со финиш од лак и даб, како и лакирани стакла за вратите. Благородни материјали и префинети финиши во колекција што го комбинира имиџот на компанијата со дизајнот создаден во Италија.

Повеќе информации на следниот линк.