I-Workchair

Сите ние сме уникатни, па такви се и нашите барања кои ги имаме кога станува збор за нашиот мебел. i-Workchair е создадена за да дозволи поголем опсег на прилагодливост на корисникот, и да се постигне максимален комфор. Преку употребата на нашата напредна вплетена технологија, ние употребивме преѓа во комплексни структури; не само за да додадеме дополнителна цврстина, поддршка и воздушност, туку и да создадеме современ дизајн на i-Workchair.

Повеќе информации на следниот линк.

I-WORKCHAIR 2.0

Благодарение на најновата 3Д вплетена технологија, i-Workchair е подобра од било кога претходно. The Senator Group се наврати на нацртите за да ја подобри силуетата на i-Workchair, вајајќи ја за да ја направи помазна, поудобна и полесна, беспрекорно финиширана во седум нови бои, секоја создадена преку користење на 3Д вплетената технологија.

ПОВТОРНО СОЗДАДЕН БРЗ ПЕРФОРМАНС

Најиновативната столица на Senator Group тукушто стана подобра. i-Workchair претрпе измени за да создаде помека, полесна силуета, но сепак со поголема слобода во движењето, личен комфор и целосна поддршка.