HUB

Plug HUB & Enjoy
HUB – најсестраниот модуларен систем за дизајнирање на индивидуални и креативни канцелариски простори.
Едноставниот концепт на HUB дизајнерот Volker Eysing го основа на модерна софа со софистициран скрининг систем кои можат да се користат и засебно и одвоено. Кога ќе се обединат креативноста и квалитетот – HUB нуди можност да се декорира секој работен простор по нарачка.

Повеќе информации на следниот линк.