Grand slam

КОНЦЕПТ ЗА СКЛАДИШЕН ПРОСТОР И ПРОСТОРНО ОДДЕЛУВАЊЕ
Оние што гледаат на складишните единици, полиците и фиокарите само како дел од систем за мебел треба малку подлабоко да навлезат во суштината. Sedus Grand Slam ги претвора овие производи во дизајн кој се карактеризира со бесконечни креативни можности. Сестраните складишни компоненти можат да ги одделат и структурираат просторите, негуваат комуникација помеѓу вработените и создаваат пријатна атмосфера за работење, притоа мотивираат и ја подобруваат продуктивноста. Флексибилната палета се прилагодува на сите потреби и на сечиј стил и вкус. Од океански простори, до индивидуални канцеларии; од големи компании до канцеларии во домот.

СИСТЕМСКА ПРЕГЛЕДНОСТ
Sedus Grand Slam нуди многу повеќе од само обичен складишен простор. Како универзална и мултифункционална палета од шкафчиња, таа исто така нуди речиси бесконечни можности за дизајн и комбинација. Како основа или како најгорен шкаф со крилни или лизгачки врати, како сет полици, просторно одделување или гардеробер и многу други варијанти, Grand Slam може да го структурира и да создаде оптимално користење на речиси секој заштедлив простор. Функционалноста и поттикнувањето на комуникација се исто толку клучни точки на фокус како и пријатниот и атрактивен изглед. Не само на изглед, туку и благодарение на акустично ефективните предни и задни страни, Grand Slam исто така ја подобрува целокупната акустика во канцеларијата.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.