Float

Float е револуционерно канцелариско биро за стоење кое овозможува лесно работење на традиционалните sit-stand производи.Основната карактеристика на Float е лесното користење бидејќи неприметно се прилагодува помеѓу седечка и стоечка позиција без да се наруши текот на работењето на корисникот. Со минималистичка естетика, Float добро се вклопува во канцеларија или домашна работна средина.

Користи патентиран механизам за противтежа кој ја заменува нашата стара технологија и на тој начин, Float поттикнува активен работен простор така што ви овозможува слободно да се поместувате од седечка во стоечка позиција. Float е достапна и во електрична верзија.

Клучот за одржувањето на здравјето додека работите е да ја менувате положбата од седење во стоење. Float го прави стоењето лесно и моментално.. Со елиминирањето на непријатни рачки и гласни, бавни мотори, Float ги отстранува пречките кои обично ја обесхрабруваат употребата на бироа што се подесуваат во висина. Употребата на Float е исто толку лесна и едноставна како станувањето.

Повеќе информации на следниот линк .