Dr – meeting tables

Frezza Dr работните маси за состаноци нема да ги разочараат вашите очекувања, бидејќи со својот софистициран дизајн и избор од висококвалитетни материјали придонесуваат кон природното чувство на позитивност. Достапни се во две должини: 240 и 280 цм.

Frezza Dr работните маси можат да бидат дополнети со најпрефинетите површински пристапи, што ги прави идеални за работење со лаптоп и други паметни уреди.

Frezza Dr кружните маси се истакнуваат со своето елегантно и прекрасно занаетчиство. Престижна маса дизајнирана со стаклена површина во широки димензии како 140 и 160 цм, во комбинација со целосно дрвена структура создадена преку технологии за специјална обработка, или пак со лакиран финиш. Погодна за користење до дури 6 лица.

Повеќе информации на следниот линк.