Flamingo – lounge table

Frezza Flamingo масата со висина од 48 цм е дизајнирана со цел да се спречи отежнат и попречен поглед додека седите на софа или во удобна фотелја; масата со висина од 72 цм е наменета за употреба во бар; додека масата со висина од 110 цм се користи како поддршка и потпора наменета за неформални состаноци.

Столбот и основата со 4 коцкасти ногарки и цилиндрична поддршка од челик, може да биде обоена во стандрадните бои – бела или црна. Но, кога средината има потреба од освежување во боја, lounge масите со обоена структура се идеални и достапни по нарачка во светло-зелена, црвено-кремава, жолта и зелено-кремава варијанта.

Површините се достапни во два финиши – ламинат и меламин, бела или црна боја. Достапни се во следните димензии: квадрат – 70цм и 90цм; круг со дијаметар од 52цм, 70цм и 90цм.

Повеќе информации на следниот линк.