Every

Да се земе нешто добро и да се направи уште подобро – без разлика дали со наслон на грб од мрежа, тенок тапацир или целосен тапацир: EVERY е основниот, почетнички одговор на сите потреби на новите, подвижни и модуларни светови на работење. Откријте ги предностите на колекцијата, уште веднаш!

Повеќе информации на следниот линк.

Зошто новата палета на канцелариски столици е толку посебна.

Искористете ги предностите на EVERY

Континуираното подобрување значи дека дури и докажаните решенија се проверуваат на секојдневна база. Затоа, EVERY канцелариската столица беше повторно создадена за да ги задоволи потребите на современите канцелариски средини. Резултатите се импресивни: Целосно тапацирана верзија, концепт од хармонични бои и нови, функционални и визуелно примамливи наслони за раце се само неколку од многуте врвни точки што EVERY од Interstuhl може да ги понуди. Работната столица е совршеното ажурирање за конечни идни концепти во традиционалните работни места и средините со океански простор.

РАБОТНА КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА EVERY

На прв поглед

Практична канцелариска столица

Како дома во светот на работата: EVERY

Флексибилна и модуларна – едноставно концепт на симбиоза. EVERY совршено се вклопува во современите работни места и нуди простор за индивидуален дизајн.

Материјали и бои

Висок квалитет и разновидност

Што треба да има една канцелариска столица за да ги задоволи своите корисници? Едноставно е. Карактер. Една од тајните зад успехот на EVERY е големата селекција на бои, во комбинација со висококвалитетните материјали, кои овозможуваат индивидуално да ја создадете канцелариската столица. Оваа комбинација претставува совршена рамнотежа помеѓу прилагодливоста и карактеристичниот дизајн.