Diffrient Occasional

Diffrient Occasional е повеќенаменска столица што може да се реди една врз друга и која е погодна за различен вид на групи и канцелариски услови. Цврстиот, линеарен наслон за грб направен од нерастеглива мрежа создава тридимензионална форма – приспособувајќи се на вашето тело како одело по мерка.

• Diffrient Occasional може да се прилагоди за да одговара на ергономските работни столици Diffrient World, Diffrient Smart или Liberty.

• Наслоните за раце направени од уретан се заштитени од оштетувања, без разлика колку често столицата се реди една врз друга или се поместува.

• Мрежата која е осетлива на контурите на телото создава комфор за секој корисник индивидуално.

Diffrient Occasional се прилагодува на формата на вашето тело. Една од препознатливите карактеристики се професионално залемените спојки кои создаваат визуелно целосна рамка на столицата што ја прават Occasional погодна за сите канцелариски и домашни средини. Може да се конфигурира за да одговара со нашите Diffrient Smart, Diffrient World или Liberty работни столици за еден надополнувачки и одмерен изглед.

Повеќе информации на следниот линк .