Cinto

Стилот, удобноста и употребливоста одат заедно со Cinto, канцелариска столица која може да се реди една врз друга и која го крши правилото број еден кога станува збор за ваква категорија на столици: таа е удобна! Како и другите ергономски работни столици на Humanscale, и Cinto е креирана да го поддржи човековото тело преку намалување на точките на притисок и неудобноста.

• Вградената рачка ја прави лесна за преместување и складирање. Дури 6 Cinto столици можат да бидат наредени една врз друга, или до 15 со опционалното Cinto Dolly.

• Иновативниот потпирач за грб овозможува наслонување и автоматско прилагодување за лумбална поддршка, плус седиштето е така дизајнирано за да еднакво ја распоредува тежината со цел да се намали намали притисокот.

• Cinto има одлично, позитивно влијание врз природата и околината, и е сертифицирана од страна на Net Positive, GREENGUARD и Level®.

– Може да се реди една врз друга

– Стил, удобност и употребливост

– Еколошки совесна

Повеќе информации на следниот линк .