Charisma 4.0

Charisma 4.0 е новата луксузна колекција од Styloffice, историско име што нам ни носи огромен успех, континуирано продолжува со нова линија од едноставни и цврсти форми, топла и пријатна атмосфера и современо живеење.

Дизајн и боја уште при првиот допир.

Се карактеризира со есенцијалната палета од бироа и додатни делови, комплетирана со фиоки во ист дизајн, и сензационален финиш од орев, бело дрво, светло-сива, цемент-сива боја, избелен даб.

За специјални проекти, достапни се многубројни видови на дрво за финиш, со цел да ги задоволат сите потреби и барања, од оние на архитектите до внатрешните дизајнери.

Повеќе информации на следниот линк.