Axiom

Axiom е рецепција што се карактеризира со високопрепознатливи и јасни линии. Рецепцијата е модуларна, со заоблени (внатрешни и надворешни) и прави елементи.

Производот се состои од предни панели во различни финиши како алуминиум, венге, избелен даб или јавор (заоблените елементи можат да бидат само од алуминиум), шалтерски површини, странични панели или бочни полици од венге, избелен даб или јавор, површини во песочен, чисто-бел или проѕирен стаклен финиш.

Повеќе информации на следниот линк.