Alplus – meeting tables

Frezza Alplus масите за состаноци се клучен елемент за конференциите. Бесконечната модуларност и големиот избор на големини ви овозможува да ја одберете масата која најдобро се вклопува во вашата околина.

Убавината на Frezza Alplus масите е вкоренета од внимателниот избор на иновативни материјали кои ги задржуваат карактеристиките на цврстина и мек допир со текот на времето. Површините се достапни во различни варијанти на црно изгравирано стакло, материјали од fenix или материјали од меламин.

Frezza Alplus масата, со својата витка форма е развиена во систем на модуларни маси и маси за состаноци по нарачка. Модуларноста е дизајнирана со површини со различна длабочина и должина, почнувајќи од 120, 140, 160 и 180 цм.

Frezza Alplus работните маси се комбинација на исклучителен вкус за форма со висококвалитетни производи, истражување и стил. Модуларните решенија вклучуваат метални ѕидови со цел да се сокријат кабли. На дното на металниот панел се наоѓа широк отвор од 15 цм од двете страни.

Повеќе информации на следниот линк.