Afina – lounge table

Afina го комплетира целиот проект со серија од елегантни и софистицирани клуб-маси, создадени од две метални полу-школки во боја, во комбинација со површина достапна во неколку финиши и материјали како меламин, дрво со заоблени рабови или обоено стакло во кружна форма и површини меки и нежни на допир.

Клуб-масите Afina се достапни во три величини: 120х60х24 цм, 60х60х35 цм и 80х80х35 цм. Масата со димензии 80х80 има висина од 35 цм и може да функционира како аголен додаток помеѓу две софи.
Опционално, може да биде надополнета со приклучок за струја, со цел да се зголеми целата таа „приклучи и впушти се во работа“/“plug and play“ филозофија.

Повеќе информации на следниот линк.