Unite

Претенциозните простори можат исто така да бидат убави. Unite претставува колекција која го обединува изгледот од рафинирано дрво или камен со светли нијанси. Loose lay или прикачени за подот, комбинираат разновидност и истрајност.

Unite исто така се среќава и со растечкиот
тренд на мешавина на видовите на подни облоги за да креираат зони во рамките на подниот план. Оваа колекција од луксузни плочки од винил, дебели 5мм, можат да бидат составени веднаш до повеќето подни облоги без да има потреба од преодни лајсни, така што на тој начин се создава бесшевен изглед.

Повеќе информации на следниот линк.