Ping pong tables

Тие ги содржат сите моменти што можете да си ги замислите. Семејна вечера. Работен состанок. И се разбира, многу, многу пинг-понг натпревари. Според експертите во НАСА, пинг-понгот е еден од најпознатите и најраспространети спортови, и претставува здрава зависност што го стимулира умот и го тренира телото. Што е поважно, нашите пинг-понг маси поттикнуваат да го негувате спортот заедно со семејството или пријателите, формирајќи еден од клучните елементи од нашето интензивно животно значење: функционалноста. Тоа се мултифункционални пинг- понг маси што исто така служат како трпезариски маси, работни бироа, маси за состаноци или за било која намена што ќе ја одберете, без разлика дали станува збор за во домот или во дворот.

Станете еден од повеќе од 40 милиони пинг-понг играчи во светот уште денес. Играјте дома, во канцеларијата или во локалниот спортски бар. Соодветни се и за самостојни и за тимски натпревари – насекаде. Најважно е да поминувате време заедно и да уживате во времето поминато заедно. RS Barcelona пинг-понг масите се дел од Stay Playful колекцијата. Овие производи се многу повеќе отколку дизајнерски парчиња. Тие претставуваат искуства. Претставуваат незаборавни моменти. Тие се начин на разбирање и приоѓање кон животот кој може да биде сумиран во една единствена реченица: интензивно живеење.

Повеќе информации на следниот линк.