Sedus Mobile power supply

Флексибилен адаптер со приклучоци за електрична енергија

Решенијата за независно полнење на уредите се особено важни во средина со динамично работење – на пример, за време на конференции, во простории наменети за проекти или работилници. Со подвижниот адаптер со приклучоци, вие можете многу лесно и многу брзо да го поврзете вашиот мобилен телефон, лаптоп и компјутер во приклучок за електрична енергија. Четирите приклучоци се вградени во подвижен држач направен од рециклирани материјали. Како резултат на тоа, овој адаптер можете многу лесно и флексибилно да го донесете на работното место.

Верзии и модели

* Адаптерот со 4 приклучоци е достапен во три верзии. Поседува држач за кабел и кабел долг 5м.

* Основата и држачот за кабел се достапни во следните бои: бела, алуминиум-бела, црна, јарко-црвена, маслинеста и песочно-кремава.

Повеќе информации на следниот линк .

Категорија