Посакајте ѝ добредојде на најбрзо растечката ИТ компанија во регионот Htec Group во Македонија.

Успешно реализиравме опремување на:

▪️ 1600 m2 теписон – Shaw Contract

▪️ 200 m2 стаклени преградни ѕидови Hoyez Partition Systems

▪️ 60 стаклени врати – Hoyez Partition Systems

▪️ 140 работни столици – JOYCE Interstuhl

Кога ќе се спојат македонскиот и српскиот тим, клиентите добиваат опремување на сите пазари каде постојат.

После Нови Сад, Белград ги опремивме и канцелариите на Htec Group во Скопје.

Мисијата е исполнета повторно, да канцелариите ги претвориме во место каде луѓето уживаат во постигнувањето на нивните најдобри резултати.

Наскоро уште референции од земјата и регионот…

B2 Solution.