B2 Solution продожува со реализација на прекрасните регионални приказни. ✨
Успешно реализиравме опремување на уште еден HQ на успешен светски бренд, но овој пат во Босна и Херцеговина.
Проект на кој работевме повеќе од 12 месеци и имплементиравме:
▪ Локација: Мостар, БиХ
▪ Индустрија: Финансии
▪ Големина на проект: 3000 m2
▪ Број на работни места: 200
▪ Опремени зони:
– Welcome ☑
– Open space ☑
– Meeting rooms ☑
– Lounge zones ☑
– Gaming zone ☑

Користени Sedus производи:
▪ Работни маси Temptation Four
▪ Meeting маси Mastermind
▪ Менаџмент маси Temptation Prime
▪ Менаџмент столици Cross Line
▪ Високи маси Se: works
▪ Високи столици Se: spot
▪ Акустични решенија Easy Screen
▪ Рецепција Sedus Reception desk
▪ Lounge маси Sweet Spot
▪ Lounge Se works
▪ Lounge столици On spot cosy
▪ Locker cabinet
Овој проект го реализира македонскиот дел од тимот во соработка со нашиот доминантен партнер Sedus.
Уште еднаш ја исполнивме нашата мисија, да канцелариите ги претвориме во место каде луѓето уживаат во постигнувањето на нивните најдобри резултати.
Наскоро уште референции од земјата и регионот…
B2 Solution.