Градиме успешни приказни.

Задоволство е да и посакаме добредојде на австриската BKS Банка на српскиот пазар.

Лоцирана во бизнис центарот Airport City во Белград.

Имплементирани производи од Sedus програмата:

▪ Работни столици Se: flex

▪ Meeting столици Se: flex

▪ Работни бироа Temptation four

▪ Акустичен панел Se: screen

▪ Фиокари Mobile Pedestal

▪ Ормари Grand Slam

B2 Solution во соработка со нашиот доминантен партнер Sedus како и нашата фирма ќерка B0S – Business Office Solution која активно делува на српскиот пазар ја имавме честа после опремувањето на UniCredit Банка во Мостар (БиХ) да заедно го опремиме и регионалниот Headquarter на уште една банка – BKS од Австрија.

B2 Solution продолжува во освојувањето на регионот.

Наскоро уште референции…

B2 Solution