sweetspot


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Sweetspot не само што ја обезбедува вашата канцеларија со особено атрактивен и удобен дневен мебел, но исто така помага да се создаде опуштена атмосфера. Без оглед на тоа дали се користи за место за состанување и вклучување во креативна размена, привлекување за концентрирана работа или добредојде на посетителите во стил – sweetspot го комбинира бизнисот со задоволство. И тоа го прави одлично, како што нагласуваат меѓународните награди за дизајн.

Дизајн: Јудит Даур

Прочитајте повеќе информации на следниот линк.