START MESH


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Start Mesh е модерен функционален стол, погоден за било каков вид канцеларија. Наслон за грб со еластична мрежа и прилагодувачка висина на лумбалната поддршка, синхронизиран уред и мултифункционални раконаслони му обезбедуваат на столот да ги задоволи различните потреби во работните простори.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.