se:spot


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Удобен насекаде со ергономски дизајн.

Инспириран од човечкото тело: se: spot не само што изгледа одлично, туку и импресира со својот удобен шарм. Чувството кога седите на него е исто толку добро како и што изгледа! Пријатната кривина кај лумбалниот дел е за здраво држење на ‘рбетот. Ткаенината која ја има во многу бои е исто така екстремно удобна. Овие покривки му дозволуваат на se: spot да може да се адаптира за употреба во казино, ресторан или сала за состаноци.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.