Se:space

Опис

Флексибилен и проширувачки соба-во-соба систем.

Како што отворените канцеларии се повеќе зачестуваат, толку повеќе расте потребата за приватност. Se: space Sedus нуди софистициран и интелегентен соба-во-соба систем. Дали за состаноци, бура на идеи сесии или видео конференции: se: space може да биде планиран и составен брзо со соодветни концепти за мебел и претходно планирани работни поставки.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.