Se:screen

Категорија:

Опис

Панелите и приватноста на работното место.

Колку поотворен станува работниот свет, толку поважни стануваат панелите за приватност. Sedus поставува нови стандарди на ова поле со подобрени se: screen производи. Самостојните панели и елементи за привантност се визуално привлечни со своите рамки и можат да бидат планирани прецизно до милиметар.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.