Опис

Динамична вртлива столица за агилно работење.

Пристигни, седни, почни: не треба да потрошите долго време на поставување на se: motion бидејќи се прилагодува автоматски на секој корисник. Динамичниот првичен впечаток создаден од дизајнот се рефлектира на флексибилноста која se: motion ја обезбедува во канцеларијата. Спонтано собирање на бенчот?

Краток поглед кон вашиот сосед? Само придвижете се. Со оглед на тоа што може многу едноставно да се промени материјалот, se: motion, може да се прилагоди многу брзо без потреба од алатки.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.