Se:joy


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Седењето во фиксна положба подолго време предизвикува дисторзија на мускулите и лигаментите, а резултатот е болка која ја намалува продуктивноста на вработените, а може да дојде до трајни повреди.

Со задоволство ви го претставуваме Sedus Se:joy!
Лесна канцелариска и конференциска столица со модерен дизајн, удобно седење и интуитивна функционалност, совршен за сите канцелариски области.
Sedus Se:joy е еден од шестте производи кои беа номинирани од германскиот совет за дизајн за овогодинешната ‘German Design Award 2018’!
 Удобен и ергономски
 Висок квалитет
 Интуитивен и флексибилен

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.