Se:fit


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Стимулативно столче за стоење за флексибилно работење.

Движењето не е добро само за телото. Движењето го стимулира и умот. Со se: fit, Sedus има развиено повеќенаменски стол за стоење кој ги охрабрува корисниците да се движат наоколу и исто така го олеснува нивото седење и наведнување, se: fit може да биде без напор прилагоден во висина и лесно да се пренесе за неговата рачка без разлика дали на стоечко биро, бенч и каде што стоечкото седење е редоследот на денот.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.