se:do


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Луѓето се различни. Луѓето доаѓаат во сите облици и големини со различни преференци. Модерните облици на работа како смарт работењето и нетериторијалните просторни концепти, каде различни индивидуи делат еден работен простор, ја зголемуваат побарувачката на пофлексибилен канцелариски мебел. se:do вртливиот стол ги исполнува сите услови. Благодарение на неговата ергономска разновидност, може да се адаптира на новите корисници брзо и лесно и е идеален за повеќе-кориснички работни простори и за отворени простори. На тоа додадете висок степен на удобност и различни дизајни кои го прават se:do високо ценет член на тимот во секој поглед.

Дизајн: Рудигер Шаак

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.