Sedicinoni S1

Опис

Оперативната колекција составена од флексибилност и функционалност.

Ова се нејзините карактеристики: работните површини се рамни или обликувани, дебелина од 18 мм или 30 мм, во бели, јаворови или ореови завршетоци, додека изработката на топ од даб е само со дебелина од 18мм. Конференциски, разни подесувања, врати, фиокари и ормари со ист финиш, боја, завршеток како работната површина, врати со врамено стакло во боја на песок, портокалови или сини //завршетоци, структурите на полиците во бели и алуминиумски завршетоци, метални ногарки обоени во алуминиум или бела боја.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.