Sayl Chairs

 


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Нова референтна точка во својата класа

Добар дизајн, здрава поддршка и исклучителна вредност се секогаш привлечни – и Sayl ги поседува сите три. Со користење на паметно инженерство за трансформирање на едноставни материјали, успеавме да го направиме Sayl достапен за повеќе луѓе. Дизајнерот на Sayl, Yves Béhar и нашиот тим за развивање , го разгледаа и преиспитаа секој дел на дизајнот – и, на крајот, создадоа целосно семејство на седење кое ја поставува референтната точка во својата класа за квалитет, перформанс и дизајн.

 

Дизајнер: Ив Бехар

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.