Rolled Arm Sofa Group


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Работата на Вард Бенет има трајно влијание врз дизајнерите заинтересирани за постигнување на современ, недоволно ценет луксуз. Неговата сензуална, но минимална Rolled Arm Sofa има универзална привлечност и може лесно да се движи од станбени до комерцијални простори. Нејзините великодушни, ниско прицврстени, архитектонски намалени тонови и сјајно смирениот тапацир даваат благодатна силуета. Rolled Arm е достапен во три димензии на софа или како клуб столица.

“Јас сум заинтересиран за суштината, коските, за разлика од површинскиот украс. Во секој производ се прашувам, дали функционира? Дали ќе трае? “- Вард Бенет

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.