Oran

Опис

Карактеризиран со комбинацијата на мек изглед и чувство, со прецизен и дефиниран детал за тапацир, Оран е модуларен систем за софа дизајниран да се вклопи и во средини на работното место и во угостителски средини. Заоблениот и обемниот ентериер на троседот е ограничен со дефиниран слој, кој лесно ги насочува очите околу профилот на софата.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.