Open

Опис

Open е елегантен и релативно компактен современ спектар на меко седење, кој се состои од дневна столица со или без потпирачи за глава, подножје за нозе и голема софа со две места. Формираните школки за седиштата и перничињата со заоблени рабови и скроен тапацир, обезбедуваат голема удобност, прецизна форма и визуелна слабост.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.