Lola Wood Sofa

Опис

Софа со 4 дрвени ногарки.
Lola е заводлива, закривена и цврста, а сепак силна и сигурна колекција. Овој тип меко седиште е дизајнирано како современа, визуелно полесна алтернатива на линеарните форми кои обично се користат во корпоративните средини. Обезбедувајќи одлична удобност, Lola е совршена за неверојатни простори за прием или за создавање релаксирачки простори во корпоративните салони или згради.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.