Kay4 O

Опис

Како да доведете елеганција во канцеларијата, колекција со стилски елементи.

Леснотијата, заедно со прецизноста на композициите, истражувањата на материјалните и проучувањето на боите, се комбинира со јасните линии на оваа колекција.

Бироата, индивидуални и повеќекратни работни позиции, ормари, доаѓаат во цврсти метални конструкции, дефинирани како примарни волумени, јасни линии, мазни површини и профили. Бироата се конфигурирани како монолитна структура, со прецизни конструктивни детали и топови направени во иста структура, достапни во бела или сива боја. Топовите со бел или дрвен завршеток, се комбинираат со ормарите.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.