Jinx

Опис

Jinx е современ спектар на органски обликувано меко седење кое револуционизира ниско седиште, кое го опфаќа епитомот на комфорт што е погодно за богато опкружување. Дизајнот на Jinx ја предизвикува структурната формација на која сме навикнати, геометриската форма и дефинираните аголни линии создаваат архитектонска слобода во еден простор.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.