Goetz Sofa


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Убавината е во деталите.

За да се постигне вистинскиот изглед на дрвената школка, комплексната митра е вградена во секој агол, овозможувајќи му на обликуваното дрво да ги обвитка страните и позадината. Постои само еден слој на целата школка.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.