Freeflex


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Freeflex дизајниран од Justus Kolberg нуди паметено и прилагодливо решение за работен стол за поддршка на движењата на корисникот во нeговата работна средина. Иновацијата и потребата на корисниците се соединија за да креираат стол кој не само што изгледа стилски, туку ги исполнува и ергономските граници. Флексибилноста е клучна за дизајнот на Freeflex, обезбедувајќи му на корисникот слобода да прави едноставни прилагодувања; на висината на седиштето, длабочината на седиштето и висина на наслонот.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.