Embody Chairs


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Толку интелигентен, седењето во него всушност ви помага да мислите

Embody започна со препознавањето на претходно нерешен проблем: недостатокот на физичка хармонија помеѓу луѓето и нивната технологија. Поминувањето многу време во интеракција со нашите различни уреди, движејќи ги само нашите прсти, може да не вкочани и умори бидејќи нашите тела се создадени за движење.

Со Embody, дизајнерите Bill Stumpf и Jeff Weber одлучија да го решат овој проблем.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.