EM46


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

EM 46 е ергономски канцелариски стол. Неговиот тенок линиски профил и мрежестиот наслон за грб го прават сосема незабележлив и идеален за користење во сите модерни работни простори.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.