Ecoflex


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Работен стол со прилагодлива висина на раконсалоните.

Ecoflex е визуелно импресивен дизајн кој нуди удобност и едноставност. Прилагодлива висина на раконаслоните и ‘рбетна (лумбална) поддршка се интегрирани во ергономскиот наслон на столот. Водечките принципи на економичност и флексибилност се јасно видливи на овој работен стол.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.