Domino

Опис

Дизајн R&S Emmegi

Адаптибилен и модуларен стол за прием. Во аголното решение, потпирачите за рака и потпирачот за грб се одликуваат со исклучителна удобност, обезбедувајќи многу слобода на движење.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.