Business Class

Опис

Геометриски дизајн и посебен карактер: збирка директорски, столчиња за салон и столчиња за состаноци дизајнирани од Favaretto & Partners.
Фотелја за вртење, идеална за хотелски салони и големи простори.
Потпирач за грб со вградени потпирачи за раце, огноотпорен ладилник со полиуретанска обвивка со тубуларен челик.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.