Aeron Chairs


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Додека неговата форма останува непроменета во голема мера, Aeron столот е преработен од тркалата нагоре за да ги задоволи потребите на денешната работа. Со помош на оригиналниот ко-дизајнер Don Chadwick, ние внимателно го ажуриравме столот според најновите истражувања околу науката за седење и достигнувањата во материјалите, производството и технологијата.

Дизајнери: Бил Штумпф и Дон Чедвик

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.